Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babbenis F.C. scappati di casa
babbenis Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 16.6
excellent Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 1:0

6e minuut.
Falangola Cappai rent richting de bal. Falangola Cappai geeft de bal voor. Scharf kopt de bal weg. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga schiet op doel. Dedoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 2:0

8e minuut.
Ulaga is nu in balbezit. Ulaga passt de bal met de wreef. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu geeft de bal voor. Devine krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu met een sublieme pass. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Devine de bal. Falangola Cappai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Devine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Colsa Albendea neemt zijn aanloop. Dedoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 4:0

14e minuut.
Urzini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Decapitani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Scharf bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharf passt de bal in één keer door. Pacuda speelt de bal door. Devine rent richting de bal. Devine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Moriwaki probeert naar een medespeler te passen. Ulaga rent richting de bal. Ulaga passt de bal in één keer door. Devine rent richting de bal. Devine schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 5:0

26e minuut.
Caiati passt de bal zonder na te denken. Pacuda rent richting de bal. Pacuda speelt de bal door. Devine is nu in balbezit. Devine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 6:0

26e minuut.
Urzini is nu in balbezit. Ulaga onderschept slim de pass. Ulaga speelt de bal door. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Pacuda met een snelle inworp. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Devine de bal. Devine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 7:0

35e minuut.
Pertino met een snelle inworp. Urzini geeft een hoge lob. Pogliani rent richting de bal. Ulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Dedoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devine is nu in balbezit. Devine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 8:0

41e minuut.
Devine rent richting de bal. Ulaga is nu in balbezit. Colsa Albendea is nu in balbezit. Devine is nu in balbezit. Devine draait met de bal, schiet en ... Dedoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Collamoto passt de bal in één keer door. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki speelt de bal door. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dedoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu met een sublieme pass. Moriwaki speelt de bal door. Devine rent richting de bal. Devine haalt uit met een fantastische trap. Dedoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 24%, scappati di casa 76%.
Babbenis F.C. - scappati di casa 9:0

47e minuut.
Scharf met een sublieme pass. Klungelig pakt Ulaga de bal. Dondolini rent richting de bal. Ulaga onderschept slim de pass. Ulaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Devine is nu in balbezit. Devine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 10:0

55e minuut.
Pogliani geeft een hoge lob. Inworp. Pangraţiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Doeltrap. Dedoni met een harde bal richting middenveld. Scharf kopt de bal weg. Devine rent richting de bal. Devine haalt uit met een fantastische trap. Dedoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Moriwaki rent richting de bal. Moriwaki passt de bal met de wreef. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga schiet op doel. Dedoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dedoni met een harde bal richting middenveld. Pangraţiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pogliani de bal. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga schiet op doel. Dedoni bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pangraţiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Devine maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 11:0

63e minuut.
Dondolini rent richting de bal. Scharf onderschept slim de pass. Scharf passt de bal zonder na te denken. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Caiati geeft de bal voor. Falangola Cappai kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pogliani de bal onder controle te krijgen. Ulaga rent richting de bal. Ulaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu met een sublieme pass. Ulaga heeft problemen om de bal te vangen. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Dedoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 12:0

73e minuut.
Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea passt de bal met de wreef. Scordia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki verovert de bal door een tackle van achteren. Moriwaki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Moriwaki rent richting de bal. Moriwaki met een sublieme pass. Daar is Devine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 13:0

77e minuut.
Virga rent richting de bal. Colsa Albendea onderschept slim de pass. Colsa Albendea passt de bal met de wreef. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Dedoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki schiet op doel. Ulaga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 14:0

79e minuut.
Scharf speelt de bal door. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga geeft de bal voor. Devine rent richting de bal. Devine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Moriwaki passt de bal met de wreef. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Daar is Ulaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Virga bereikt de bal nog maar net als eerste. Virga passt de bal zonder na te denken. Scordia rent richting de bal. Ulaga onderschept slim de pass. Ulaga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Collamoto met een sublieme pass. Colsa Albendea met een sublieme pass. Daar is Devine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devine draait met de bal, schiet en ... Dedoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - scappati di casa 15:0

89e minuut.
Doeltrap. Falangola Cappai trapt de bal weg. Colsa Albendea kopt de bal weg. Devine rent richting de bal. Devine haalt uit met een fantastische trap. Dedoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Dedoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 12%, scappati di casa 88%.
Babbenis F.C. - scappati di casa 15:0