Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC dylanlandia lion
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pollo met een sublieme pass. Pecchio met een sublieme pass. Aceto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceto schiet op doel. Bergnesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dylanlandia - lion 0:1

14e minuut.
Maneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassinelli probeert naar een medespeler te passen. Deros rent richting de bal. Deros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pecchio passt de bal met de wreef. Aceto is nu in balbezit. Maggiora bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceto onderschept slim de pass. Aceto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rollone met een harde bal richting middenveld. Pecchio kopt de bal weg. Scalzo heeft problemen om de bal te vangen. Deros is nu in balbezit. Deros haalt uit met een fantastische trap. Rollone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Diodato geeft een lange en hoge pass. Pollo rent richting de bal. Pollo speelt de bal door. Aceto rent richting de bal. Aceto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iaco zal de hoekschop nemen. Arpina controleert de bal met de borst. Aceto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceto haalt uit met een fantastische trap. Bergnesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cassinelli rent richting de bal. Stefani is nu in balbezit. Stefani speelt de bal door. Deros rent richting de bal. Deros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dylanlandia 60%, lion 40%.
FC dylanlandia - lion 0:1

47e minuut.
Azzini rent richting de bal. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros probeert naar een medespeler te passen. Lo Surdo is nu in balbezit. Lo Surdo speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Cassinelli onderschept slim de pass. Cassinelli probeert naar een medespeler te passen. Deros rent richting de bal. Deros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dylanlandia 47%, lion 53%.
FC dylanlandia - lion 0:1