Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Entenhausen FC dylanlandia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Cassinelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guizzari met de inworp. Cappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappella geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morriconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morriconi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Entenhausen - FC dylanlandia 1:0

20e minuut.
Rubuano geeft een lange en hoge pass. Giordani kopt de bal weg. Morriconi is nu in balbezit. Lo Surdo onderschept slim de pass. Lo Surdo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Diodato rent richting de bal. Diodato passt de bal in één keer door. Sommese bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros verovert de bal door een tackle van achteren. Deros haalt uit met een fantastische trap. Germi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Toeni is nu in balbezit. Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Sommese rent richting de bal. Stefani onderschept slim de pass. Stefani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Entenhausen 58%, FC dylanlandia 42%.
FC Entenhausen - FC dylanlandia 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Salvadori de bal onder controle te krijgen. Stefani is nu in balbezit. Stefani passt de bal in één keer door. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Toeni geeft een hoge lob. Molignani kopt de bal weg. Daar is Maneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molignani is nu in balbezit. Molignani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Guizzari controleert de bal met de borst. Rubuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guizzari zijn tegenspeler op de grond. Guizzari krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Salvi geeft een hoge lob. Sommese bereikt de bal nog maar net als eerste. Deros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deros krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Maggiora bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreozzi onderschept slim de pass. Diodato begaat een overtreding. Diodato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Entenhausen 43%, FC dylanlandia 57%.
FC Entenhausen - FC dylanlandia 1:0