Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APDCADORE Team Falco FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Barlettai onderschept slim de pass. Barlettai passt de bal zonder na te denken. Faralli rent richting de bal. Faralli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Faralli schiet op doel. Maretti kopt de bal weg. Giaquinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faralli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mazzaro is nu in balbezit. Fazzino onderschept slim de pass. Petracchi onderschept slim de pass. Cramorossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramorossa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Faralli is nu in balbezit. Maretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Faralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faralli schiet op doel. Maretti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Didonna geeft een hoge lob. Inworp. Montelanico met een snelle inworp. Guazzoni is nu in balbezit. Guazzoni geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
APDCADORE - Team Falco FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APDCADORE 45%, Team Falco FC 55%.
APDCADORE - Team Falco FC 1:0

67e minuut.
Montelanico probeert de bal met de borst te controleren. Grignani is nu in balbezit. Montelanico begaat een overtreding. Montelanico krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Garavano is nu in balbezit. Carle is nu in balbezit. Met opzet legt Garavano zijn tegenspeler op de grond. Garavano krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Giaquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinto speelt de bal door. Carle is nu in balbezit. Guazzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Guazzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APDCADORE - Team Falco FC 2:0

81e minuut.
Filiberti is nu in balbezit. Rosanova verovert de bal door een tackle van achteren. Rosanova passt de bal met de wreef. Faralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faralli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APDCADORE 72%, Team Falco FC 28%.
APDCADORE - Team Falco FC 2:0