Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Berga Borealis
Normal Tactiek new3
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 52.5
weak Schieten good
weak Passen excellent
poor Verdedigen very good


12e minuut.
Tavacı kopt de bal weg. Beneventi met een sublieme pass. Entkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Amodeo is nu in balbezit. Amodeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Vona onderschept slim de pass. Vona passt de bal in één keer door. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Cappella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:1

21e minuut.
Vandeweghe passt de bal in één keer door. Banan probeert naar een medespeler te passen. Tavacı rent richting de bal. Tavacı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:2

32e minuut.
bin Mohd Yassin geeft een lange en hoge pass. Daar is Giordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Giordan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Banan probeert naar een medespeler te passen. Vona probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel. Cappella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:3

35e minuut.
Banan passt de bal zonder na te denken. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giordan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:4

37e minuut.
Vandeweghe geeft een hoge lob. Banan met een sublieme pass. Vona probeert naar een medespeler te passen. Tavacı heeft problemen om de bal te vangen. Tavacı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:5

40e minuut.
Tokarz passt de bal met de wreef. Vandeweghe rent richting de bal. Vandeweghe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zabaleta de bal. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Cappella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Giusto rent richting de bal. Banan verovert de bal door een tackle van achteren. Banan met een sublieme pass. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Altieri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Berga 86%, Borealis 14%.
A.C. Berga - Borealis 0:5

51e minuut.
Vandeweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeweghe probeert naar een medespeler te passen. Banan met een sublieme pass. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
bin Mohd Yassin passt de bal in één keer door. Banan rent richting de bal. Banan passt de bal met de wreef. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cappella met een harde bal richting middenveld. bin Mohd Yassin kopt de bal weg. Banan is nu in balbezit. Banan geeft een hoge lob. Tavacı kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Mohd Yassin rent richting de bal. bin Mohd Yassin passt de bal met de wreef. Altieri rent richting de bal. Vona rent richting de bal. Vona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vandeweghe rent richting de bal. Vandeweghe geeft een lange en hoge pass. Giordan controleert de bal met de borst. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vandeweghe is nu in balbezit. Klungelig pakt Vandeweghe de bal. Vandeweghe passt de bal in één keer door. Banan rent richting de bal. Banan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vona passt de bal met de wreef. Zabaleta rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vona zal de hoekschop nemen. Vandeweghe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:6

74e minuut.
Vandeweghe passt de bal in één keer door. Banan speelt de bal door. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Cappella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:7

78e minuut.
Banan is nu in balbezit. Banan passt de bal met de wreef. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel. Giordan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Giordan geeft de bal voor. Armadio heeft problemen om de bal te vangen. Armadio probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:8

80e minuut.
Tavacı geeft een lange en hoge pass. Vona rent richting de bal. Vona passt de bal met de wreef. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Cappella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Berga - Borealis 0:9

86e minuut.
Cucurullo probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Yassin probeert de bal aan de voet te houden. Banan probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Berga 82%, Borealis 18%.
A.C. Berga - Borealis 0:9