Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan1899 Gorilla Appassionati
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Varner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Summa. Varner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tramonti is nu in balbezit. Tramonti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milan1899 - Gorilla Appassionati 0:1

24e minuut.
Faleo onderschept slim de pass. Faleo passt de bal met de wreef. Brizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi haalt uit met een fantastische trap. Pellegrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Varner verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimbene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. La Marca met een snel genomen vrije trap. Sanfilippo kopt de bal weg. Ronchi is nu in balbezit. Ronchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
La Marca verovert de bal door een tackle van achteren. La Marca speelt de bal door. Tramonti rent richting de bal. Tramonti draait met de bal, schiet en ... Sanfilippo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is La Marca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Summa is nu in balbezit. La Marca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. La Marca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan1899 60%, Gorilla Appassionati 40%.
Milan1899 - Gorilla Appassionati 0:1

55e minuut.
Saggini speelt de bal door. Ronchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi onderschept slim de pass. Ronchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
La Marca probeert naar een medespeler te passen. Piano bereikt de bal nog maar net als eerste. Piano speelt de bal door. Ronchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Brizio onderschept slim de pass. Brizio geeft een lange en hoge pass. Piano rent richting de bal. Piano draait met de bal, schiet en ... Pellegrini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan1899 - Gorilla Appassionati 0:2

78e minuut.
Brizio geeft een lange en hoge pass. Bellin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varner. Varner krijgt een gele kaart. Bellin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faleo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Summa de bal. Summa haalt uit met een fantastische trap. Bucchero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milan1899 - Gorilla Appassionati 1:2

87e minuut.
Bellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellin geeft een hoge lob. Sicignano heeft problemen om de bal te vangen. Summa bereikt de bal nog maar net als eerste. Summa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan1899 54%, Gorilla Appassionati 46%.
Milan1899 - Gorilla Appassionati 1:2