Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Force D.C. United
4-2-3-1 Tactiek 352
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 40.7
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Polak is nu in balbezit. Pelletta onderschept slim de pass. Coreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletta rent richting de bal. Pelletta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pozzaglia speelt de bal door. Smakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakov speelt de bal door. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Pozzaglia met een snelle inworp. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy schiet op doel. Finotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiviller verovert de bal door een tackle van achteren. Sygnat onderschept slim de pass. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Force - D.C. United 0:1

22e minuut.
Smakov is nu in balbezit. Smakov geeft een hoge lob. Soresina rent richting de bal. Kwiczy onderschept slim de pass. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pozzaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Pozzaglia probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy rent richting de bal. Smakov rent richting de bal. Smakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Coreda kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelletta de bal. Bartucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletta verovert de bal door een tackle van achteren. Pelletta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gotti rent richting de bal. Gotti geeft een lange en hoge pass. Luongo probeert de bal aan de voet te houden. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gotti kopt de bal weg. Daar is Sygnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygnat probeert naar een medespeler te passen. Smakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Miniscalchi rent richting de bal. Sygnat rent richting de bal. Sygnat probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy schiet op doel. Finotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Neiviller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Force 75%, D.C. United 25%.
Phoenix Force - D.C. United 0:1

52e minuut.
Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia met een sublieme pass. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Smakov is nu in balbezit. Smakov geeft een lange en hoge pass. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. Finotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Force - D.C. United 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Sygnat de bal. Sygnat passt de bal met de wreef. Smakov rent richting de bal. Smakov draait met de bal, schiet en ... Finotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Force - D.C. United 0:3

60e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Sygnat geeft een hoge lob. Smakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia met een sublieme pass. Sygnat rent richting de bal. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat rent richting de bal. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. Finotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Force - D.C. United 0:4

75e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Sygnat passt de bal zonder na te denken. Soresina is nu in balbezit. Smakov verovert de bal door een tackle van achteren. Smakov haalt uit met een fantastische trap. Finotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Force - D.C. United 0:5

82e minuut.
Miniscalchi rent richting de bal. Sygnat rent richting de bal. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy draait met de bal, schiet en ... Finotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Force - D.C. United 0:6

83e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak geeft de bal voor. Smakov kopt de bal weg. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia passt de bal met de wreef. Smakov speelt de bal door. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Luongo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sygnat raakt geblesseerd tijdens het duel. Pozzaglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy draait met de bal, schiet en ... Finotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Force 70%, D.C. United 30%.
Phoenix Force - D.C. United 0:6