Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genoa1893 FC New Team City
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Ciano is nu in balbezit. Medde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ciano geeft een lange en hoge pass. Buscellagre kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Marsala bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscellagre rent richting de bal. Buscellagre passt de bal in één keer door. Daar is Comberiato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comberiato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Medde heeft problemen om de bal te vangen. Comberiato is nu in balbezit. Comberiato draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Medde de bal onder controle te krijgen. Anzolini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Daar is Priano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prebianca is nu in balbezit. Prebianca met een sublieme pass. Vassetti is nu in balbezit. Vassetti schiet op doel. Marchesano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cingolani verovert de bal door een tackle van achteren. Ciano rent richting de bal. Bottigli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ciano kan niet meer verder spelen. Tota komt het veld opgelopen. Cingolani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comberiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bovino probeert naar een medespeler te passen. Medde rent richting de bal. Tota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tota is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Priano is nu in balbezit. Priano speelt de bal door. Vassetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetti schiet op doel. De Pinto kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genoa1893 51%, FC New Team City 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genoa1893 - FC New Team City 0:0

47e minuut.
Medde onderschept slim de pass. Medde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Priano de bal. Spini bereikt de bal nog maar net als eerste. Spini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bottigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani onderschept slim de pass. Cingolani speelt de bal door. Marsala rent richting de bal. Marsala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bottigli rent richting de bal. Bottigli passt de bal in één keer door. Medde probeert naar een medespeler te passen. Vassetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Griso controleert de bal met de borst. Cingolani onderschept slim de pass. Spini onderschept slim de pass. Spini met een sublieme pass. Manna met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Medde rent richting de bal. Cingolani onderschept slim de pass. Cingolani met een sublieme pass. Comberiato is nu in balbezit. Comberiato schiet op doel. Anzolini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genoa1893 42%, FC New Team City 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genoa1893 - FC New Team City 0:0