Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aras Phoenix Force
433 Dindo Tactiek 4-2-3-1
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten adequate
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Lo Verso rent richting de bal. Pelletta onderschept slim de pass. Pelletta speelt de bal door. Ladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladini schiet op doel. Paal! Gavirati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Borraccio geeft de bal voor. Inworp. Bertarelli met de inworp. Klungelig pakt Coreda de bal. Coreda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Luisini trapt de bal weg van het doel. Tutkowski met een sublieme pass. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ... Finotti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 53%, Phoenix Force 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aras - Phoenix Force 0:0

51e minuut.
Inworp. Dallara komt het veld opgelopen. Nuovo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tutkowski onderschept slim de pass. Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio speelt de bal door. Fusti is nu in balbezit. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Finotti trapt de bal weg. Daar is Coreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusti is nu in balbezit. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Phoenix Force 1:0

61e minuut.
Bevilacqua speelt de bal door. Fusti heeft problemen om de bal te vangen. Miniscalchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miniscalchi krijgt een gele kaart. Fusti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fusti kan niet meer verder spelen. Zavattero komt het veld opgelopen. Borraccio met een snel genomen vrije trap. Carasciali rent richting de bal. Carasciali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - Phoenix Force 2:0

64e minuut.
Zavattero onderschept slim de pass. Bevilacqua is nu in balbezit. Miniscalchi begaat een overtreding. Miniscalchi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bevilacqua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oliva komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gavirati trapt de bal weg. Bevilacqua rent richting de bal. Bevilacqua passt de bal in één keer door. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 41%, Phoenix Force 59%.
FC Aras - Phoenix Force 2:0