Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Lorenzo De Casteddu FC Aras
433 Tactiek 433 Dindo
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 24.6
redelijk Schieten matig
matig Passen matig
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De Filippy rent richting de bal. Beltramino bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippy rent richting de bal. De Filippy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo De Casteddu - FC Aras 1:0

13e minuut.
Carasciali verovert de bal door een tackle van achteren. Carasciali geeft de bal voor. Zavattero rent richting de bal. Zavattero draait met de bal, schiet en ... Cerezo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Lorenzo De Casteddu - FC Aras 1:1

21e minuut.
Zavattero is nu in balbezit. Palma rent richting de bal. Zavattero verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo De Casteddu - FC Aras 1:2

28e minuut.
Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero is nu in balbezit. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero onderschept slim de pass. Zavattero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo De Casteddu - FC Aras 1:3

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gavirati trapt de bal weg van het doel. Bevilacqua kopt de bal weg. Zavattero is nu in balbezit. Zavattero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Cunegato passt de bal met de wreef. Bellucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beltramino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Borraccio met de inworp. Carasciali rent richting de bal. Cau begaat een overtreding. Cau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo De Casteddu 64%, FC Aras 36%.
San Lorenzo De Casteddu - FC Aras 1:3

51e minuut.
Doeltrap. Nuovo komt het veld opgelopen. Dallara komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zavattero passt de bal met de wreef. Bevilacqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bevilacqua moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bevilacqua kan niet meer verder spelen. Oliva komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zavattero passt de bal in één keer door. Dallara probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Zavattero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dallara is nu in balbezit. Dallara met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Zavattero is nu in balbezit. Zavattero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Carasciali is nu in balbezit. Ricchi rent richting de bal. Carasciali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carasciali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo De Casteddu 61%, FC Aras 39%.
San Lorenzo De Casteddu - FC Aras 1:3