Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Randazzo Koraly
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Carmicello geeft de bal voor. Buffon is nu in balbezit. Buffon passt de bal zonder na te denken. Platinetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Platinetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cingolani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guereschi rent richting de bal. Met opzet legt Cingolani zijn tegenspeler op de grond. Cingolani krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sartirani is nu in balbezit. Tesei rent richting de bal. Sartirani begaat een overtreding. Sartirani krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Guereschi rent richting de bal. Guereschi speelt de bal door. Platinetti rent richting de bal. Platinetti schiet op doel. Catalini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Randazzo - Koraly 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Massa de bal. Sartirani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casina is nu in balbezit. Casina draait met de bal, schiet en ... Dessì onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Randazzo - Koraly 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Randazzo 50%, Koraly 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Randazzo - Koraly 1:1

54e minuut.
Cogni verovert de bal door een tackle van achteren. Cogni met een sublieme pass. Casina heeft problemen om de bal te vangen. Marenghi rent richting de bal. Marenghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Alagona rent richting de bal. Massa bereikt de bal nog maar net als eerste. Massa met een sublieme pass. Marenghi rent richting de bal. Marenghi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Borghi heeft problemen om de bal te vangen. Tesei is nu in balbezit. Tesei passt de bal in één keer door. Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Casina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Randazzo 57%, Koraly 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Randazzo - Koraly 1:1