Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muppet FC koiuuy
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cervellino onderschept slim de pass. Cervellino geeft de bal voor. Albiani heeft problemen om de bal te vangen. Gallerini rent richting de bal. Gallerini geeft de bal voor. Paal!

10e minuut.
Mastropasqua geeft een lange en hoge pass. Benetazzo kopt de bal weg. Daar is Albiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muppet FC - koiuuy 0:1

18e minuut.
Albiani geeft de bal voor. Inworp. Benetazzo met de inworp. Barbacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbacci haalt uit met een fantastische trap. Pipia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pias maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cervellino geeft een hoge lob. Aquilino rent richting de bal. Pias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pias krijgt een gele kaart. Aquilino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Benetazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Albiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallerini probeert naar een medespeler te passen. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Muppet FC - koiuuy 0:2

41e minuut.
Pias draait met de bal, schiet en ... Menichelli kopt de bal weg. Ferretti Gori probeert de bal aan de voet te houden. Barbacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muppet FC - koiuuy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muppet FC 65%, koiuuy 35%.
Muppet FC - koiuuy 0:3

63e minuut.
Gallerini passt de bal zonder na te denken. Barbacci rent richting de bal. Barbacci passt de bal in één keer door. Pias rent richting de bal. Pias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Pipia met een harde bal richting middenveld. Barbacci heeft problemen om de bal te vangen. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Muppet FC - koiuuy 0:4

77e minuut.
Di Pirro passt de bal met de wreef. Pias rent richting de bal. Atzei rent richting de bal. Pias onderschept slim de pass. Pias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Caiazza met de inworp. Barbacci is nu in balbezit. Barbacci geeft de bal voor. Pias is nu in balbezit. Pias draait met de bal, schiet en ... Pipia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Barbacci rent richting de bal. Barbacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muppet FC - koiuuy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muppet FC 57%, koiuuy 43%.
Muppet FC - koiuuy 0:5