Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birreal Madrid Acquarius
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Valleri onderschept slim de pass. Scialò rent richting de bal. Valleri speelt de bal door. Basciani is nu in balbezit. Basciani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolmetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guidarini komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Robbio probeert naar een medespeler te passen. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Campi verovert de bal door een tackle van achteren. Fornarini verovert de bal door een tackle van achteren. Fornarini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Magliulo is nu in balbezit. Galimberti is nu in balbezit. Magliulo begaat een overtreding. Magliulo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birreal Madrid 60%, Acquarius 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birreal Madrid - Acquarius 0:0

49e minuut.
Robbio rent richting de bal. Robbio met een sublieme pass. Daar is Fornarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birreal Madrid - Acquarius 0:1

73e minuut.
Fornarini passt de bal in één keer door. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio met een sublieme pass. Citteri rent richting de bal. Citteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birreal Madrid - Acquarius 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birreal Madrid 52%, Acquarius 48%.
Birreal Madrid - Acquarius 0:2