Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitchin Town FC Northwich Moors
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Palmer met een sublieme pass. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan met een sublieme pass. Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Holyfield de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fairclough geeft een lange en hoge pass. Nicholson rent richting de bal. Nicholson probeert naar een medespeler te passen. Reed is nu in balbezit. Reed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Reeves geeft een hoge lob. Suker probeert de bal aan de voet te houden. Hawkins is nu in balbezit. Nicholson rent richting de bal. Nicholson haalt uit met een fantastische trap. Miley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitchin Town FC - Northwich Moors 1:0

30e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford speelt de bal door. Collymоre is nu in balbezit. Rogan rent richting de bal. Rogan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Reeves onderschept slim de pass. Fowler is nu in balbezit. Fowler speelt de bal door. Collymоre is nu in balbezit. Collymоre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dean geeft de bal voor. Rogan is nu in balbezit. Crawford is nu in balbezit. Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchin Town FC 47%, Northwich Moors 53%.
Hitchin Town FC - Northwich Moors 1:0

48e minuut.
Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hawkins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogan met een sublieme pass. Marsh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Palmer speelt de bal door. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogers geeft de bal voor. Reed kan de bal niet met de borst controleren. Reed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. BeardsIey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reed. Reed krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchin Town FC 48%, Northwich Moors 52%.
Hitchin Town FC - Northwich Moors 1:0