Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wooders fc Psv croydon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lewis-Potter rent richting de bal. Bright onderschept slim de pass. Bright met een sublieme pass. Mazur is nu in balbezit. Mazur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooders fc - Psv croydon 1:0

13e minuut.
Radford raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McMillan komt het veld opgelopen.

19e minuut.
McMillan onderschept slim de pass. McMillan passt de bal met de wreef. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Hughеs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wooders fc - Psv croydon 1:1

31e minuut.
Wooley geeft een lange en hoge pass. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins passt de bal in één keer door. Mazur is nu in balbezit. Mazur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooders fc - Psv croydon 2:1

36e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Mazur rent richting de bal. Bright rent richting de bal. Bright draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Jenkins kopt de bal weg. Klungelig pakt Watson de bal. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Watson de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooders fc 58%, Psv croydon 42%.
Wooders fc - Psv croydon 2:1

62e minuut.
Thorne rent richting de bal. McMillan verovert de bal door een tackle van achteren. McMillan passt de bal met de wreef. Coppell rent richting de bal. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown geeft een hoge lob. Mazur is nu in balbezit. Bright is nu in balbezit. Bright haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Esse probeert naar een medespeler te passen. Perez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cullen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ronaldo zal de hoekschop nemen. Lewis-Potter controleert de bal met de borst. McMillan is nu in balbezit. McMillan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brown probeert de bal met de borst te controleren. Ronaldo is nu in balbezit. Brown tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brown krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Esse probeert naar een medespeler te passen. McMillan is nu in balbezit. McMillan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coppell de bal. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Mazur is nu in balbezit. Bright is nu in balbezit. Bright schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooders fc 59%, Psv croydon 41%.
Wooders fc - Psv croydon 2:1