Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunton rovers Nyash Destroyers FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
CoIe verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp speelt de bal door. Garner is nu in balbezit. Garner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Garner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mackay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner onderschept slim de pass. Garner haalt uit met een fantastische trap. Jansen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunton rovers - Nyash Destroyers FC 0:1

13e minuut.
Johnson geeft een lange en hoge pass. Garner heeft problemen om de bal te vangen. Pullen rent richting de bal. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Murphy passt de bal zonder na te denken. Hirst is nu in balbezit. Wells rent richting de bal. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ... Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunton rovers - Nyash Destroyers FC 0:2

23e minuut.
Robins rent richting de bal. Robins speelt de bal door. Tavernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier haalt uit met een fantastische trap. Parkin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hulme neemt de hoekschop. Salter is nu in balbezit. Tavernier rent richting de bal. Tavernier haalt uit met een fantastische trap. Skelton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunton rovers - Nyash Destroyers FC 1:2

41e minuut.
Salter rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salter krijgt een gele kaart. Johnson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Johnson kan niet meer verder spelen. Burgess komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunton rovers 61%, Nyash Destroyers FC 39%.
Gunton rovers - Nyash Destroyers FC 1:2

46e minuut.
CoIe passt de bal zonder na te denken. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft de bal voor. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Robertson met een snelle inworp. Robins bereikt de bal nog maar net als eerste. Robins speelt de bal door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunton rovers - Nyash Destroyers FC 1:3

62e minuut.
Jansen trapt de bal weg. CoIe kopt de bal weg. Daar is Milligan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavernier is nu in balbezit. Tavernier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robins rent richting de bal. Robins geeft een hoge lob. Tavernier rent richting de bal. Tavernier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Milligan passt de bal met de wreef. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp met een sublieme pass. Garner is nu in balbezit. Garner schiet op doel. Jansen bokst de bal weg.

73e minuut.
Wells kopt de bal weg. Garner rent richting de bal. Mackay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Robins probeert naar een medespeler te passen. Burgess heeft problemen om de bal te vangen. Burgess speelt de bal door. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gunton rovers - Nyash Destroyers FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunton rovers 59%, Nyash Destroyers FC 41%.
Gunton rovers - Nyash Destroyers FC 1:4