Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotive Dynamos Folkestone Service
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Wooley is nu in balbezit. Singh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Singh krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Trevitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooley is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ifill. Wooley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Mitchell geeft de bal voor. Inworp. Xenos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wark rent richting de bal. Wark geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Healy is nu in balbezit. Healy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotive Dynamos - Folkestone Service 1:0

7e minuut.
Lewis-Potter geeft een hoge lob. Wooley speelt de bal door. Wark is nu in balbezit. Wark geeft een lange en hoge pass. Healy springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Wooley is nu in balbezit. Ifill rent richting de bal. Wooley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wooley krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ifill bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley onderschept slim de pass. Wooley speelt de bal door. Healy is nu in balbezit. Healy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Reed geeft een lange en hoge pass. Daar is Healy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbin rent richting de bal. Healy rent richting de bal. Healy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Middleton rent richting de bal. Montgomery verovert de bal door een tackle van achteren. Montgomery passt de bal in één keer door. Healy is nu in balbezit. Healy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ifill probeert naar een medespeler te passen. Healy rent richting de bal. Lewis-Potter begaat een overtreding. Lewis-Potter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotive Dynamos 48%, Folkestone Service 52%.
Locomotive Dynamos - Folkestone Service 1:0

48e minuut.
Longstaff rent richting de bal. Longstaff geeft een lange en hoge pass. Carling kopt de bal weg. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Trevitt onderschept slim de pass. Trevitt met een sublieme pass. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery verovert de bal door een tackle van achteren. Montgomery geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Middleton speelt de bal door. Reed rent richting de bal. Reed geeft een lange en hoge pass. Healy heeft problemen om de bal te vangen. Healy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotive Dynamos 51%, Folkestone Service 49%.
Locomotive Dynamos - Folkestone Service 1:0