Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyash Destroyers FC Northfleet Ajax
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Sharp heeft problemen om de bal te vangen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyash Destroyers FC - Northfleet Ajax 0:1

7e minuut.
Wells geeft een lange en hoge pass. Harper kopt de bal weg. Klungelig pakt Quinn de bal. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyash Destroyers FC - Northfleet Ajax 1:1

9e minuut.
Sharp heeft problemen om de bal te vangen. Hughes is nu in balbezit. Sharp is nu in balbezit. Hughes is nu in balbezit. Hughes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Schоles geeft een lange en hoge pass. Sharp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gabriel onderschept slim de pass. Schоles met een sublieme pass. Hughes is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... Skelton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Claridge neemt de hoekschop. Adams kopt de bal weg. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sharp geeft een hoge lob. Inworp. Adams met de inworp. Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gabriel passt de bal in één keer door. Claridge rent richting de bal. Wells begaat een overtreding. Wells krijgt een gele kaart. Claridge raakt geblesseerd tijdens het duel. Claridge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyash Destroyers FC 62%, Northfleet Ajax 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyash Destroyers FC - Northfleet Ajax 1:1

49e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Hackett onderschept slim de pass. Hackett probeert naar een medespeler te passen. Claridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Claridge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Sharp rent richting de bal. Sharp speelt de bal door. Quinn heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Burke geeft de bal voor. Inworp. Claridge met de inworp. Thomas rent richting de bal. Thomas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Everett geeft een lange en hoge pass. Milligan rent richting de bal. Milligan probeert naar een medespeler te passen. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ... Shorey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Sharp passt de bal in één keer door. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackett begaat een overtreding. Hackett krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyash Destroyers FC 57%, Northfleet Ajax 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyash Destroyers FC - Northfleet Ajax 1:1