Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skeleton Crew Mad Dogs United
433 Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Smith Rowe de bal. Rashid is nu in balbezit. Rashid probeert naar een medespeler te passen. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Smith Rowe kopt de bal weg. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah verovert de bal door een tackle van achteren. Farah probeert naar een medespeler te passen. Maroon probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Mad Dogs United 0:1

18e minuut.
Farah verovert de bal door een tackle van achteren. Farah passt de bal in één keer door. Stacey rent richting de bal. Stacey draait met de bal, schiet en ... Baker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Burn de bal. Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith Rowe speelt de bal door. Farah is nu in balbezit. Farah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Mad Dogs United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 60%, Mad Dogs United 40%.
Skeleton Crew - Mad Dogs United 0:2

47e minuut.
Nicholls zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stacey rent richting de bal. Stacey geeft een hoge lob. Farah rent richting de bal. Farah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Black met een sublieme pass. Stacey is nu in balbezit. Smith Rowe rent richting de bal. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Burn verovert de bal door een tackle van achteren. Burn geeft een hoge lob. Inworp. Rush met een snelle inworp. Wilder geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerard trapt de bal weg van het doel. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Farah de bal. Farah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skeleton Crew - Mad Dogs United 0:3

68e minuut.
Smith Rowe met een sublieme pass. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith Rowe is nu in balbezit. Farah rent richting de bal. Farah schiet op doel. Baker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Maroon trapt de bal weg van het doel. Bould is nu in balbezit. Burn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bould moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bould kan niet meer verder spelen. Dribble komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hurst geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rashid met de inworp. Dribble probeert de bal met de borst te controleren. Dribble geeft een lange en hoge pass. Paal!

84e minuut.
Rush onderschept slim de pass. Rush speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Edwards de bal onder controle te krijgen. Dribble is nu in balbezit. Dribble haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skeleton Crew 47%, Mad Dogs United 53%.
Skeleton Crew - Mad Dogs United 0:3