Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninejur FC Dipston AFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mayo rent richting de bal. Creswell onderschept slim de pass. Creswell probeert naar een medespeler te passen. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Perch geeft de bal voor. Huckerby is nu in balbezit. Huckerby passt de bal met de wreef. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninejur FC - Dipston AFC 1:0

5e minuut.
Roоney probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creswell is nu in balbezit. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Prescott heeft problemen om de bal te vangen. Kellyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sinclair zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sinclair moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sinclair schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Daar is Robins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnacho rent richting de bal. Garnacho speelt de bal door. Mayo rent richting de bal. Mayo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Speller probeert de bal met de borst te controleren. Kellyman is nu in balbezit. Met opzet legt Speller zijn tegenspeler op de grond. Speller krijgt een gele kaart. Kellyman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kellyman kan niet meer verder spelen. Small komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Patel rent richting de bal. Garnacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Creswell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Huckerby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roоney is nu in balbezit. Roоney draait met de bal, schiet en ... Learner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninejur FC 61%, Dipston AFC 39%.
Ninejur FC - Dipston AFC 1:0

50e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo rent richting de bal. Robbo passt de bal zonder na te denken. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ellis speelt de bal door. Daar is Robins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robins speelt de bal door. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Watson met een snelle inworp. Small is nu in balbezit. Speller maakt een afschuwelijke overtreding. Speller krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninejur FC 45%, Dipston AFC 55%.
Ninejur FC - Dipston AFC 1:0