Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dover Athletic Lunacorns
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sutton rent richting de bal. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Ball is nu in balbezit. Ball draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Athletic - Lunacorns 1:0

18e minuut.
Westly probeert de bal met de borst te controleren. Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce speelt de bal door. Klungelig pakt Ball de bal. Ball haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barton rent richting de bal. Barton speelt de bal door. Chris Waddle is nu in balbezit. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kanе niet meer kan verder spelen. Reeves komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Pearce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bull met een sublieme pass. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sidwell rent richting de bal. Garnacho verovert de bal door een tackle van achteren. Garnacho geeft een lange en hoge pass. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ... Reeves bokst de bal weg.

40e minuut.
Pearce geeft een lange en hoge pass. Haye kopt de bal weg. Ball heeft problemen om de bal te vangen. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Athletic 54%, Lunacorns 46%.
Dover Athletic - Lunacorns 1:0

52e minuut.
Bennett geeft een hoge lob. Bull is nu in balbezit. Wheatley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wheatley krijgt een gele kaart. Bull raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bull kan niet meer verder spelen. Pedro komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Garcia heeft problemen om de bal te vangen. Ball is nu in balbezit. Ball passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Milligan verovert de bal door een tackle van achteren. Ball verovert de bal door een tackle van achteren. Ball speelt de bal door. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Athletic - Lunacorns 2:0

89e minuut.
Wheatley rent richting de bal. Ball rent richting de bal. Ball met een sublieme pass. Westly rent richting de bal. Westly draait met de bal, schiet en ... BeardsIey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Athletic 56%, Lunacorns 44%.
Dover Athletic - Lunacorns 2:0