Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demport Dumplings The Black Labs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Chiwome bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister begaat een overtreding. Chiwome is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiwome zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Gill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniels rent richting de bal. Daniels schiet op doel. Iling-Junior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demport Dumplings - The Black Labs 1:0

31e minuut.
Mac Allister bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin is nu in balbezit. Mac Allister is nu in balbezit. Mac Allister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demport Dumplings - The Black Labs 1:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrick met de inworp. Klungelig pakt Parlour de bal. Parlour geeft de bal voor. Mac Allister maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Speedie is nu in balbezit. Speedie speelt de bal door. Daniels is nu in balbezit. Daniels schiet op doel. Iling-Junior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demport Dumplings - The Black Labs 2:1

40e minuut.
Carrick geeft de bal voor. Inworp. Hill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rush de bal. Rush geeft een lange en hoge pass. Iling-Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demport Dumplings 55%, The Black Labs 45%.
Demport Dumplings - The Black Labs 2:1

47e minuut.
Klungelig pakt Dublin de bal. Zola is nu in balbezit. Dublin verovert de bal door een tackle van achteren. Dublin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demport Dumplings - The Black Labs 2:2

57e minuut.
Gill kopt de bal weg. Daar is Dobson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniels rent richting de bal. Dobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Dobson speelt de bal door. Renshaw geeft een lange en hoge pass. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chiwome is nu in balbezit. Dobson is nu in balbezit. Hirst schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hirst moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hirst schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demport Dumplings 60%, The Black Labs 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demport Dumplings - The Black Labs 2:2