Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brockhall FC Hallam City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan passt de bal zonder na te denken. London probeert de bal aan de voet te houden. Musiala rent richting de bal. Musiala haalt uit met een fantastische trap. Paal! Monkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
O`Sullivan is nu in balbezit. Bentley onderschept slim de pass. Bentley speelt de bal door. Archer is nu in balbezit. Archer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sawyer met de inworp. Duff probeert naar een medespeler te passen. Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
O`Sullivan speelt de bal door. Booth met een sublieme pass. Cantоna speelt de bal door. Musiala is nu in balbezit. Musiala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brockhall FC 44%, Hallam City 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brockhall FC - Hallam City 0:0

54e minuut.
Archer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Renner komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft de bal voor. Payet is nu in balbezit. Renner verovert de bal door een tackle van achteren. Renner schiet op doel. Reid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cantоna is nu in balbezit. Cantоna passt de bal in één keer door. Booth probeert naar een medespeler te passen. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Payet geeft een hoge lob. Collins kan de bal niet met de borst controleren. Musiala rent richting de bal. Cantоna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
O`Sullivan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cantоna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owеn is nu in balbezit. Renner is nu in balbezit. Renner draait met de bal, schiet en ... Reid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Cantоna controleert de bal met de borst. Sidibe speelt de bal door. Bentley is nu in balbezit. Bentley geeft een lange en hoge pass. Renner krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cantоna verovert de bal door een tackle van achteren. Cantоna passt de bal met de wreef. Musiala rent richting de bal. Musiala haalt uit met een fantastische trap. Dunk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brockhall FC - Hallam City 0:1

81e minuut.
Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson rent richting de bal. Paterson geeft een lange en hoge pass. Renner rent richting de bal. Renner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Duff probeert de bal aan de voet te houden. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan passt de bal in één keer door. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner schiet op doel. Reid bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brockhall FC 33%, Hallam City 67%.
Brockhall FC - Hallam City 0:1