Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meadowgates United FC ANTRIM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Lockheart probeert naar een medespeler te passen. Nicholson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todd. Todd krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daniels geeft een lange en hoge pass. Lockheart probeert de bal aan de voet te houden. Meadows is nu in balbezit. Meadows draait met de bal, schiet en ... Hazard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Flowers bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowers onderschept slim de pass. Flowers schiet op doel. Gould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meadowgates United - FC ANTRIM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meadowgates United 61%, FC ANTRIM 39%.
Meadowgates United - FC ANTRIM 1:0

76e minuut.
Dorrell onderschept slim de pass. Dorrell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daniels met de inworp. Meadows geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Brits met een sublieme pass. Flowers heeft problemen om de bal te vangen. Flowers passt de bal zonder na te denken. Kinsella rent richting de bal. Kinsella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barton geeft een lange en hoge pass. Dorrell rent richting de bal. Flowers bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowers draait met de bal, schiet en ... Brits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meadowgates United 59%, FC ANTRIM 41%.
Meadowgates United - FC ANTRIM 1:0