Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool AFC ultras army
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Sharp is nu in balbezit. Stein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sharp. Sharp krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Parlour probeert de bal met de borst te controleren. Parlour probeert naar een medespeler te passen. Channon rent richting de bal. Wark heeft problemen om de bal te vangen. Wark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool AFC - ultras army 0:1

18e minuut.
Abbott rent richting de bal. Channon verovert de bal door een tackle van achteren. Channon passt de bal in één keer door. Wark rent richting de bal. Wark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool AFC - ultras army 0:2

23e minuut.
Stein is nu in balbezit. Channon onderschept slim de pass. Channon met een sublieme pass. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Channon onderschept slim de pass. Abbott rent richting de bal. Channon begaat een overtreding. Channon krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Brady is nu in balbezit. Robbo rent richting de bal. Robbo met een sublieme pass. Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool AFC - ultras army 0:3

43e minuut.
Bray verovert de bal door een tackle van achteren. Bray probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool AFC 56%, ultras army 44%.
Liverpool AFC - ultras army 0:3

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martyn neemt de hoekschop. Daar is Farah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Simons is nu in balbezit. Simons geeft een lange en hoge pass. Murphy met een sublieme pass. Withe bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cripps bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cripps is nu in balbezit. Cripps draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Murphy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Withe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cripps de bal. Cripps schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah is nu in balbezit. Wark onderschept slim de pass. Wark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Telfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry begaat een overtreding. Telfer raakt geblesseerd tijdens het duel. Robbo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Zola de bal. Wark rent richting de bal. Wark haalt uit met een fantastische trap. Paulista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool AFC - ultras army 0:4

90e minuut.
Abbott verovert de bal door een tackle van achteren. Abbott met een sublieme pass. Daar is Cripps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool AFC 36%, ultras army 64%.
Liverpool AFC - ultras army 0:4