Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashtag of Wight Ninken fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


35e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Kinsella rent richting de bal. Kinsella passt de bal in één keer door. Stamp is nu in balbezit. Stamp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Defoe de bal. Kinsella is nu in balbezit. Kinsella passt de bal met de wreef. Stamp rent richting de bal. Stamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Potter met een sublieme pass. Kinsella is nu in balbezit. Kinsella passt de bal zonder na te denken. Stamp is nu in balbezit. Stamp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Thorne met een sublieme pass. Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella passt de bal in één keer door. Stamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 47%, Ninken fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hashtag of Wight - Ninken fc 0:0

48e minuut.
Defoe is nu in balbezit. Kinsella onderschept slim de pass. Kinsella met een sublieme pass. Stamp is nu in balbezit. Stamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Christie geeft een lange en hoge pass. Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. Miley verovert de bal door een tackle van achteren. Miley schiet op doel. Le Saux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal in één keer door. Stamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamp draait met de bal, schiet en ... Bourne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Miley is nu in balbezit. Moore is nu in balbezit. Potter rent richting de bal. Moore onderschept slim de pass. Moore draait met de bal, schiet en ... Paal! Miley bereikt de bal nog maar net als eerste. Miley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 57%, Ninken fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hashtag of Wight - Ninken fc 0:0