Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloucester United Liverpool AFC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chopra geeft een hoge lob. Abbott kopt de bal weg. Parkin probeert de bal aan de voet te houden. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ruddock met een harde bal richting middenveld. Murphy kopt de bal weg. Abbott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sumner rent richting de bal. Sumner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Stein de bal. Sumner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stein. Stein krijgt een gele kaart. Sumner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Murphy met een snel genomen vrije trap. Hannah krijgt zijn hoofd ertegen. Paulista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kavanagh is nu in balbezit. Withe onderschept slim de pass. Murphy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murphy krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Chopra geeft de bal voor. Inworp. Bray met een snelle inworp. Cripps rent richting de bal. Cripps geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Perry schiet op doel. Kavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe maakt een afschuwelijke overtreding. Withe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloucester United 54%, Liverpool AFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gloucester United - Liverpool AFC 0:0

46e minuut.
Cripps probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner verovert de bal door een tackle van achteren. Sumner draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Bray onderschept slim de pass. Bray geeft een hoge lob. Mainoо bereikt de bal nog maar net als eerste. Cripps bereikt de bal nog maar net als eerste. Cripps schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chopra trapt de bal weg van het doel. Sumner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vaughn de bal onder controle te krijgen. Hannah rent richting de bal. Hannah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloucester United 45%, Liverpool AFC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gloucester United - Liverpool AFC 0:0