Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge Cobblers Mongolian Goat Lords
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 24.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barkley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Wetherall rent richting de bal. Knowles verovert de bal door een tackle van achteren. Knowles met een sublieme pass. Collins is nu in balbezit. Collins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Mongolian Goat Lords 0:1

18e minuut.
Shaw is nu in balbezit. Shaw geeft de bal voor. Inworp. Barkley met de inworp. Wetherall geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Mongolian Goat Lords 0:2

33e minuut.
Wilcox verovert de bal door een tackle van achteren. Way onderschept slim de pass. Way passt de bal in één keer door. Ginola is nu in balbezit. Ginola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Quinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola verovert de bal door een tackle van achteren. Ginola passt de bal zonder na te denken. Silverman rent richting de bal. Silverman draait met de bal, schiet en ... Niinijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley geeft een hoge lob. Way kopt de bal weg. Ginola rent richting de bal. Ginola schiet op doel. Niinijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Cobblers 46%, Mongolian Goat Lords 54%.
Stourbridge Cobblers - Mongolian Goat Lords 0:2

50e minuut.
Wetherall met een sublieme pass. Collins heeft problemen om de bal te vangen. Shaw is nu in balbezit. Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Mongolian Goat Lords 0:3

62e minuut.
Brock rent richting de bal. Brock passt de bal met de wreef. Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Claridge rent richting de bal. Bull onderschept slim de pass. Sheridan is nu in balbezit. Bull verovert de bal door een tackle van achteren. Bull geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barkley geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Shaw met een harde bal richting middenveld. Silverman controleert de bal met de borst. Silverman geeft een lange en hoge pass. Niinijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Brock rent richting de bal. Brock geeft de bal voor. Curtis probeert de bal aan de voet te houden. Wetherall is nu in balbezit. Wetherall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sheridan rent richting de bal. Bull onderschept slim de pass. Bull passt de bal met de wreef. Way is nu in balbezit. Way geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Knowles is nu in balbezit. Collins onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wetherall de bal. Wetherall schiet op doel. Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Mongolian Goat Lords 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Cobblers 50%, Mongolian Goat Lords 50%.
Stourbridge Cobblers - Mongolian Goat Lords 0:4