Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Super Star Fc Franklyn United
Attack Tactiek 433
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Ezoba is nu in balbezit. Shittu is nu in balbezit. Nwoke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nwoke krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Temile is nu in balbezit. Temile geeft een hoge lob. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe draait met de bal, schiet en ... Ogunsoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ojebode is nu in balbezit. Ojebode probeert naar een medespeler te passen. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe haalt uit met een fantastische trap. Ogunsoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Super Star Fc - Franklyn United 0:1

32e minuut.
Okunowo met een sublieme pass. Klungelig pakt Anonam de bal. Shittu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anonam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anonam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Obiorah rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garba met een snelle inworp. John rent richting de bal. John geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Super Star Fc 59%, Franklyn United 41%.
Young Super Star Fc - Franklyn United 0:1

46e minuut.
Chukwu geeft een hoge lob. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoba passt de bal zonder na te denken. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Super Star Fc - Franklyn United 1:1

49e minuut.
Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe begaat een overtreding. Garba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu onderschept slim de pass. Shittu schiet op doel. Temile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Super Star Fc - Franklyn United 2:1

83e minuut.
Temile raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ugbade komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ezoba passt de bal met de wreef. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu passt de bal zonder na te denken. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shittu passt de bal in één keer door. Ezoba is nu in balbezit. Ezoba probeert naar een medespeler te passen. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Super Star Fc - Franklyn United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Super Star Fc 39%, Franklyn United 61%.
Young Super Star Fc - Franklyn United 3:1