Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayomi FC Aja Isale Eko FC
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ayegbeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omoh met de inworp. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Oliseh kopt de bal weg. Utaka is nu in balbezit. Utaka geeft een lange en hoge pass. Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh geeft een lange en hoge pass. Ayegbeni rent richting de bal. Uzoma rent richting de bal. Uzoma haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Omoh probeert naar een medespeler te passen. Olabiyi rent richting de bal. Nwanu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nwanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nwanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Onyeogu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuaibu is nu in balbezit. Oliseh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shuaibu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shuaibu kan niet meer verder spelen. Ohenhen komt het veld opgelopen. Aliyu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Otiji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzoma is nu in balbezit. Otiji is nu in balbezit. Uzoma onderschept slim de pass. Uzoma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Famewo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oliseh de bal. Utaka met een sublieme pass. Aliyu rent richting de bal. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayomi FC 53%, Aja Isale Eko FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayomi FC - Aja Isale Eko FC 0:0

56e minuut.
Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi passt de bal zonder na te denken. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma haalt uit met een fantastische trap. Tawose probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Omoh met een snelle inworp. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi probeert naar een medespeler te passen. Oliseh rent richting de bal. Oliseh met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Nwosu met een snelle inworp. Ayegbeni probeert de bal met de borst te controleren. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzoma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ohenhen is nu in balbezit. Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Odiah probeert naar een medespeler te passen. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayomi FC 52%, Aja Isale Eko FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayomi FC - Aja Isale Eko FC 0:0