Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division 2.05
  • Stadion: emma Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2893
emma Beastnation
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase onderschept slim de pass. Shola met een sublieme pass. Sylvester rent richting de bal. Sylvester draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Okoronkwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Agbo met een sublieme pass. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola passt de bal in één keer door. Sylvester rent richting de bal. Sylvester schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Anikputa is nu in balbezit. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa onderschept slim de pass. Nwordu rent richting de bal. Nwordu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yobo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kala Otaji komt het veld opgelopen. Makinwa met de inworp. Eliakwu rent richting de bal. Eliakwu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Anikputa rent richting de bal. Anikputa probeert naar een medespeler te passen. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Omoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
emma - Beastnation 1:0

36e minuut.
Tyavkase met een sublieme pass. Sylvester heeft problemen om de bal te vangen. Tyavkase is nu in balbezit. Anikputa onderschept slim de pass. Anikputa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu probeert naar een medespeler te passen. Anikputa rent richting de bal. Anikputa haalt uit met een fantastische trap. Teberen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emma - Beastnation 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emma 40%, Beastnation 60%.
emma - Beastnation 2:0

62e minuut.
Nwanu is nu in balbezit. Nwanu passt de bal in één keer door. Kanu heeft problemen om de bal te vangen. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa passt de bal zonder na te denken. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stephen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nwanu onderschept slim de pass. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo speelt de bal door. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Shola is nu in balbezit. Shola passt de bal met de wreef. Nwordu rent richting de bal. Omoh geeft een hoge lob. Nwordu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo met een sublieme pass. Sylvester rent richting de bal. Sylvester schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emma - Beastnation 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emma 64%, Beastnation 36%.
emma - Beastnation 2:1