Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiat Fc emma
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Layeni rent richting de bal. Layeni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olufemi de bal. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
West geeft een hoge lob. Omodiagbe kopt de bal weg. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Uche rent richting de bal. Uche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Olufemi kopt de bal weg. Asechemie controleert de bal met de borst. Oparaku begaat een overtreding. Asechemie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Klungelig pakt Eguavoen de bal. Uche onderschept slim de pass. Uche passt de bal zonder na te denken. Oparaku rent richting de bal. Oparaku draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Omodiagbe onderschept slim de pass. Omodiagbe passt de bal met de wreef. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiat Fc 39%, emma 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiat Fc - emma 0:0

48e minuut.
Kanu kopt de bal weg. Anikputa rent richting de bal. Met opzet legt Olufemi zijn tegenspeler op de grond. Olufemi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Asechemie geeft een lange en hoge pass. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omodiagbe. Omodiagbe krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Uche speelt de bal door. West is nu in balbezit. Oparaku onderschept slim de pass. Oparaku haalt uit met een fantastische trap. Okoronkwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiat Fc - emma 1:0

75e minuut.
Anikputa passt de bal in één keer door. Nwordu rent richting de bal. Iroha is nu in balbezit. Nwordu onderschept slim de pass. Nwordu draait met de bal, schiet en ... Osagie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Olufemi is nu in balbezit. Olufemi passt de bal in één keer door. Kanu is nu in balbezit. Oparaku onderschept slim de pass. Oparaku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiat Fc 35%, emma 65%.
Fiat Fc - emma 1:0