Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lostblurs Montana fc
Normal Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Oruma is nu in balbezit. Oruma verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fregene. Fregene krijgt een gele kaart. Oruma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nwosu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chukwu heeft problemen om de bal te vangen. Ndah bokst de bal weg. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lostblurs - Montana fc 0:1

4e minuut.
Nwosu probeert naar een medespeler te passen. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu is nu in balbezit. Nwosu draait met de bal, schiet en ... Ndah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lostblurs - Montana fc 0:2

8e minuut.
Ademola passt de bal met de wreef. Daar is Nwosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. George is nu in balbezit. Nwosu onderschept slim de pass. Nwosu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
lostblurs - Montana fc 0:3

9e minuut.
Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi geeft een hoge lob. Adepoju heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kondaponi rent richting de bal. Kondaponi passt de bal met de wreef. Nwosu speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lostblurs - Montana fc 0:4

16e minuut.
Oruma probeert naar een medespeler te passen. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi geeft de bal voor. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Nwosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu met een sublieme pass. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nwosu kopt de bal weg. Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa schiet op doel. Chukwu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nwosu is nu in balbezit. Okoduwa is nu in balbezit. Nwosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostblurs 61%, Montana fc 39%.
lostblurs - Montana fc 0:4

59e minuut.
Nwosu is nu in balbezit. Nwosu passt de bal zonder na te denken. Chukwu is nu in balbezit. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kondaponi geeft een lange en hoge pass. Fregene bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Isibor de bal. Isibor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel. Adebola kopt de bal weg. Oruma rent richting de bal. Oruma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostblurs 40%, Montana fc 60%.
lostblurs - Montana fc 0:4