Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bliss FC kingswally kfc
433 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Pascal passt de bal zonder na te denken. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olasupo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adigun is nu in balbezit. Okereke is nu in balbezit. Okereke haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - kingswally kfc 0:1

34e minuut.
Atuegbu geeft de bal voor. Odiah kopt de bal weg. Okereke rent richting de bal. Okereke draait met de bal, schiet en ... Fasindo probeert de bal aan de voet te houden. Ikeagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Otegheri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anumnu geeft een hoge lob. Kala Otaji kopt de bal weg. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fasindo passt de bal met de wreef. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu speelt de bal door. Udi rent richting de bal. Udi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 52%, kingswally kfc 48%.
Bliss FC - kingswally kfc 0:1

52e minuut.
Anumnu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ajide komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ajide rent richting de bal. Ajide haalt uit met een fantastische trap. Godwin probeert naar een medespeler te passen. Udi is nu in balbezit. Udi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kala Otaji geeft de bal voor. Fasindo rent richting de bal. Fasindo probeert naar een medespeler te passen. Udi rent richting de bal. Udi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fasindo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olasupo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okereke probeert naar een medespeler te passen. Ebiede rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 51%, kingswally kfc 49%.
Bliss FC - kingswally kfc 0:1