Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Codeworld FC Crazy Olympia
352 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Enyeama de bal. Nwoke rent richting de bal. Uche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uche krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Omodiagbe geeft een lange en hoge pass. Ejide kopt de bal weg. Christopher is nu in balbezit. Enyeama rent richting de bal. Enyeama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nwoke kan de bal niet met de borst controleren. Nwoke geeft de bal voor. Andre kopt de bal weg. Umar is nu in balbezit. Umar schiet op doel. Taiwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codeworld FC 54%, Crazy Olympia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Codeworld FC - Crazy Olympia 0:0

52e minuut.
Layeni probeert naar een medespeler te passen. Ajaero is nu in balbezit. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Codeworld FC - Crazy Olympia 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okoduwa met een snelle inworp. Uche rent richting de bal. Nwoke onderschept slim de pass. Nwoke schiet op doel. Taiwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abana probeert de bal aan de voet te houden. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar haalt uit met een fantastische trap. Taiwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar is nu in balbezit. Nwoke is nu in balbezit. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Umar rent richting de bal. Nwoke rent richting de bal. Nwoke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ekoku rent richting de bal. Ekoku passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abana de bal. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ileagu geeft de bal voor. Omodiagbe speelt de bal door. Ude met een sublieme pass. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke schiet op doel. Taiwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Codeworld FC - Crazy Olympia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codeworld FC 52%, Crazy Olympia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Codeworld FC - Crazy Olympia 1:1