Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bliss FC Inter Aba FC
433 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ojebode zal de hoekschop nemen. Ikeagu probeert naar een medespeler te passen. Udi kopt de bal weg. Olasupo rent richting de bal. Olasupo haalt uit met een fantastische trap. Udenkwor bokst de bal weg.

11e minuut.
Dosunmu onderschept slim de pass. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko schiet op doel. Ikeagu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Inter Aba FC 0:1

29e minuut.
Ileagu onderschept slim de pass. Ileagu geeft de bal voor. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi draait met de bal, schiet en ... Udenkwor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Olasupo is nu in balbezit. Olasupo geeft een hoge lob. Ekwueme probeert de bal aan de voet te houden. Fasindo rent richting de bal. Fasindo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Udi rent richting de bal. Ajide rent richting de bal. Udi rent richting de bal. Ajide is nu in balbezit. Ajide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bliss FC - Inter Aba FC 1:1

40e minuut.
Nwachukwu passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ekwueme zal de hoekschop nemen. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Inter Aba FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 59%, Inter Aba FC 41%.
Bliss FC - Inter Aba FC 1:2

49e minuut.
Ekwueme is nu in balbezit. Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo probeert naar een medespeler te passen. Olasupo rent richting de bal. Olasupo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bliss FC - Inter Aba FC 2:2

60e minuut.
Elejiko schiet op doel. Ikeagu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Odiah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dosunmu heeft problemen om de bal te vangen. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dosunmu. Dosunmu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Okocha geeft de bal voor. Ogbodo kopt de bal weg. Ikeagu probeert naar een medespeler te passen. Udi rent richting de bal. Udi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Elejiko verovert de bal door een tackle van achteren. Elejiko probeert naar een medespeler te passen. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu bokst de bal weg.

79e minuut.
Dosunmu rent richting de bal. Udi onderschept slim de pass. Udi heeft problemen om de bal te vangen. Udi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eguavoen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eguavoen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Udenkwor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Odiah geeft een lange en hoge pass. Okocha rent richting de bal. Okocha geeft een hoge lob. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo draait met de bal, schiet en ... Ikeagu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Inter Aba FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 58%, Inter Aba FC 42%.
Bliss FC - Inter Aba FC 2:3