Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungry Lions Sporting Stars Fc
343 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Onyeogu kopt de bal weg. Oketola speelt de bal door. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Njoku rent richting de bal. Njoku schiet op doel. Paal! Abana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Johnson de bal. Yobo probeert naar een medespeler te passen. Olasupo rent richting de bal. Olasupo draait met de bal, schiet en ... Abana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu onderschept slim de pass. Onyeogu passt de bal met de wreef. Oketola is nu in balbezit. Oketola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Olasupo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Johnson de bal onder controle te krijgen. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoku draait met de bal, schiet en ... Nwanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo probeert naar een medespeler te passen. Njoku rent richting de bal. Njoku schiet op doel. Abana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 0:1

29e minuut.
Apam rent richting de bal. Apam passt de bal zonder na te denken. Enakarhire met een sublieme pass. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 1:1

34e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Omoefe probeert de bal aan de voet te houden. Etafia geeft de bal voor. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 2:1

37e minuut.
Oketola verovert de bal door een tackle van achteren. Oketola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udebuluzor de bal. Oketola rent richting de bal. Oketola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 3:1

41e minuut.
Omoefe verovert de bal door een tackle van achteren. Omoefe geeft een hoge lob. Osondu is nu in balbezit. Njoku rent richting de bal. Njoku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Omoefe probeert de bal aan de voet te houden. Enakarhire is nu in balbezit. Enakarhire speelt de bal door. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungry Lions 47%, Sporting Stars Fc 53%.
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 3:1

48e minuut.
Nwanna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Udebuluzor met de inworp. Oketola rent richting de bal. Oketola geeft de bal voor. Obafemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 4:1

52e minuut.
Chukwunyere geeft een hoge lob. Inworp. Johnson met een snelle inworp. Oketola controleert de bal met de borst. Oketola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Chukwunyere geeft de bal voor. Inworp. Udebuluzor met de inworp. Oketola probeert de bal met de borst te controleren. Oketola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Etafia speelt de bal door. Osondu is nu in balbezit. Osondu geeft een hoge lob. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nwanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanu met een sublieme pass. Anosike is nu in balbezit. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungry Lions 41%, Sporting Stars Fc 59%.
Hungry Lions - Sporting Stars Fc 5:1