Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
montovier resl madrid the power
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.4
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Peñaranda met een sublieme pass. Klungelig pakt Piñango de bal. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Dudamel geeft een lange en hoge pass. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Téllez is nu in balbezit. Piar rent richting de bal. Piar schiet op doel. Subirats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Roque geeft een lange en hoge pass. Téllez is nu in balbezit. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Subirats werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - resl madrid the power 0:1

19e minuut.
Robles trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Piar de bal. Contreras is nu in balbezit. Piar verovert de bal door een tackle van achteren. Piar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - resl madrid the power 0:2

32e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta onderschept slim de pass. Acosta speelt de bal door. Piar rent richting de bal. Piar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña geeft een hoge lob. Campos is nu in balbezit. Piar verovert de bal door een tackle van achteren. Piar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montovier 64%, resl madrid the power 36%.
montovier - resl madrid the power 0:2

47e minuut.
Dudamel met de inworp. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira geeft een hoge lob. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - resl madrid the power 0:3

69e minuut.
Vílchez is nu in balbezit. Piar verovert de bal door een tackle van achteren. Piar passt de bal zonder na te denken. Téllez is nu in balbezit. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Subirats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Campos rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Téllez rent richting de bal. Téllez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Roque speelt de bal door. Maestre rent richting de bal. Maestre speelt de bal door. Piñango is nu in balbezit. Piñango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montovier 64%, resl madrid the power 36%.
montovier - resl madrid the power 0:3