Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Plataneras Fénix Junior
Attack Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. Guevara speelt de bal door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Olivares zijn tegenspeler op de grond. Olivares krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Parada met een harde bal richting middenveld. Túñez is nu in balbezit. Túñez speelt de bal door. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Plataneras - Fénix Junior 1:0

26e minuut.
Savarino is nu in balbezit. Savarino geeft een lange en hoge pass. Túñez kopt de bal weg. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto probeert naar een medespeler te passen. Larotonda heeft problemen om de bal te vangen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano met een sublieme pass. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel. Parada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ponzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas Plataneras - Fénix Junior 1:1

43e minuut.
Riberos is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pedroza is nu in balbezit. Pedroza passt de bal zonder na te denken. Casanova rent richting de bal. Casanova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Plataneras - Fénix Junior 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Plataneras 48%, Fénix Junior 52%.
Ranas Plataneras - Fénix Junior 2:1

67e minuut.
Doeltrap. Aristeguieta met een harde bal richting middenveld. Túñez kopt de bal weg. Vicuña rent richting de bal. Vicuña geeft een lange en hoge pass. Aristeguieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pocaterra is nu in balbezit. Pocaterra geeft een hoge lob. Vicuña rent richting de bal. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Plataneras - Fénix Junior 3:1

80e minuut.
Aristeguieta speelt de bal door. Loreto speelt de bal door. Higuera speelt de bal door. Pocaterra rent richting de bal. Pocaterra speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Plataneras 59%, Fénix Junior 41%.
Ranas Plataneras - Fénix Junior 3:1