Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton United Boca. Juniors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Monroe heeft problemen om de bal te vangen. Aiello is nu in balbezit. Monroe heeft problemen om de bal te vangen. Aiello rent richting de bal. Aiello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Loyola met een sublieme pass. Wilson rent richting de bal. Miras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miras krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sepulveda Caceres met een sublieme pass. Aiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiello speelt de bal door. Monroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sepulveda Caceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepulveda Caceres geeft een lange en hoge pass. Monroe rent richting de bal. Aiello is nu in balbezit. Aiello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mattone bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiello onderschept slim de pass. Monroe rent richting de bal. Aiello is nu in balbezit. Aiello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Frondizi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mattone is nu in balbezit. Aiello onderschept slim de pass. Aiello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Loyola geeft de bal voor. Monroe rent richting de bal. Aiello is nu in balbezit. Aiello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aiello geeft een lange en hoge pass. Venesia verovert de bal door een tackle van achteren. Marjak rent richting de bal. Sepulveda Caceres onderschept slim de pass. Sepulveda Caceres geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton United 69%, Boca. Juniors 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newton United - Boca. Juniors 0:0

56e minuut.
Daar is Sepulveda Caceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortabat is nu in balbezit. Fortabat probeert naar een medespeler te passen. Monroe is nu in balbezit. Monroe draait met de bal, schiet en ... Schwab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Van Meenen geeft een hoge lob. Inworp. Frondizi met de inworp. Aiello heeft problemen om de bal te vangen. Aiello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton United - Boca. Juniors 0:1

73e minuut.
Na een snelle pass probeert De Salvo de bal onder controle te krijgen. Van Meenen is nu in balbezit. Monroe verovert de bal door een tackle van achteren. Aiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiello draait met de bal, schiet en ... Schwab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton United 65%, Boca. Juniors 35%.
Newton United - Boca. Juniors 0:1