Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: CA3F Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3371
CA3F club deportivo cultural selvas
Normal Tactiek 433
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Schaffer kopt de bal weg. Bugliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Schaffer de bal. Bugliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugliotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sebestyen passt de bal zonder na te denken. Kura is nu in balbezit. Kura probeert naar een medespeler te passen. Bugliotti rent richting de bal. Bugliotti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Schaffer kan de bal niet met de borst controleren. Schaffer speelt de bal door. Bugliotti is nu in balbezit. Bugliotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - club deportivo cultural selvas 1:0

11e minuut.
Schaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaffer geeft een lange en hoge pass. Bugliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugliotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - club deportivo cultural selvas 2:0

17e minuut.
Kura probeert naar een medespeler te passen. Schaffer rent richting de bal. Schaffer probeert naar een medespeler te passen. Bugliotti is nu in balbezit. Bugliotti schiet op doel. Gutenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bugliotti de bal. Bugliotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - club deportivo cultural selvas 3:0

26e minuut.
Larrandart geeft de bal voor. Pechar kopt de bal weg. Vaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugliotti is nu in balbezit. Bugliotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Merilä geeft de bal voor. Solari speelt de bal door. Schaffer speelt de bal door. Bugliotti is nu in balbezit. Bugliotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Schaffer speelt de bal door. Sebestyen is nu in balbezit. Sebestyen met een sublieme pass. Klungelig pakt Bugliotti de bal. Bugliotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 25%, club deportivo cultural selvas 75%.
CA3F - club deportivo cultural selvas 3:0

46e minuut.
Pechar heeft problemen om de bal te vangen. Sebestyen met een sublieme pass. Solari met een sublieme pass. Bugliotti rent richting de bal. Bugliotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Vaner kopt de bal weg. Bugliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Reischnich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reischnich krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Schaffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaffer probeert naar een medespeler te passen. Pechar rent richting de bal. Sebestyen onderschept slim de pass. Sebestyen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - club deportivo cultural selvas 4:0

59e minuut.
Schaffer met een sublieme pass. De Chiara is nu in balbezit. Kabak is nu in balbezit. De Chiara is nu in balbezit. De Chiara haalt uit met een fantastische trap. Marion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - club deportivo cultural selvas 4:1

68e minuut.
Carcache is nu in balbezit. Sebestyen verovert de bal door een tackle van achteren. Sebestyen passt de bal met de wreef. Bugliotti rent richting de bal. Bugliotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Solari rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Solari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sebestyen rent richting de bal. Sebestyen draait met de bal, schiet en ... Gutenberg bokst de bal weg.

74e minuut.
Sebestyen is nu in balbezit. Sebestyen met een sublieme pass. Daar is Larrandart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugliotti is nu in balbezit. Bugliotti schiet op doel. Gutenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Trapani is nu in balbezit. Trapani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kura met een snelle inworp. Schaffer probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pechar kopt de bal weg. Llankvkvyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebestyen onderschept slim de pass. Schaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaffer met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 27%, club deportivo cultural selvas 73%.
CA3F - club deportivo cultural selvas 4:1