Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo cultural selvas globito
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Llankvkvyen kopt de bal weg. Klungelig pakt De Chiara de bal. Bittar is nu in balbezit. Bittar geeft een hoge lob. Reynal geeft een lange en hoge pass. Gutenberg bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wolemberg speelt de bal door. Dunod bereikt de bal nog maar net als eerste. Aro rent richting de bal. Dunod bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunod schiet op doel. Gutenberg bokst de bal weg.

28e minuut.
Duca rent richting de bal. Duca met een sublieme pass. Aro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aro draait met de bal, schiet en ... Larrandart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kabak is nu in balbezit. De Chiara speelt de bal door. Pechar is nu in balbezit. Kabak rent richting de bal. Kabak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo cultural selvas 57%, globito 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club deportivo cultural selvas - globito 0:0

51e minuut.
Carcache passt de bal met de wreef. Dunod is nu in balbezit. Aro rent richting de bal. Dunod rent richting de bal. Dunod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dunod geeft de bal voor. Reynal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ruscio de bal onder controle te krijgen. Aro rent richting de bal. Aro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ruscio is nu in balbezit. Dunod rent richting de bal. Ruscio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aro wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ruscio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duca met een snelle inworp. Aro rent richting de bal. Aro speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Carcache rent richting de bal. Aro verovert de bal door een tackle van achteren. Aro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruscio de bal. Dunod krijgt zijn hoofd ertegen. Gutenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bittar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruscio de bal. Dunod rent richting de bal. Dunod draait met de bal, schiet en ... Gutenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo cultural selvas - globito 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo cultural selvas 55%, globito 45%.
club deportivo cultural selvas - globito 0:1