Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Independiente Patético Tucumán
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Pavetto rent richting de bal. Buratti verovert de bal door een tackle van achteren. Buratti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lindenboin de bal. Lindenboin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Antunopulos de bal onder controle te krijgen. Gonnet rent richting de bal. Bidonde begaat een overtreding. Gonnet roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gonnet kan niet meer verder spelen. Kauffman komt het veld opgelopen. Ghirardi met een snel genomen vrije trap. Gioielli kopt de bal weg. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Buratti rent richting de bal. Buratti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio geeft de bal voor. Gioielli heeft problemen om de bal te vangen. Buratti is nu in balbezit. Buratti haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Independiente 54%, Patético Tucumán 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Independiente - Patético Tucumán 0:0

53e minuut.
Goethe is nu in balbezit. Goethe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghirardi de bal. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera schiet op doel. Remedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Roncero is nu in balbezit. Tsin rent richting de bal. Berizzo maakt een afschuwelijke overtreding. Berizzo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsin geeft de bal voor. Kauffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde verovert de bal door een tackle van achteren. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Bidonde passt de bal in één keer door. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Independiente 55%, Patético Tucumán 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Independiente - Patético Tucumán 0:0