Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nigthmasters Medway FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Klok geeft de bal voor. Leani kopt de bal weg. ceratto heeft problemen om de bal te vangen. Llinfko is nu in balbezit. Llinfko schiet op doel. Tatavitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D´Anunzio de bal. Mezzotto met een sublieme pass. Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
ceratto bereikt de bal nog maar net als eerste. ceratto passt de bal zonder na te denken. Bravo rent richting de bal. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Curiman speelt de bal door. Giusti rent richting de bal. Giusti geeft een lange en hoge pass. Saturni bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturni onderschept slim de pass. Cruz rent richting de bal. Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nigthmasters - Medway FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 48%, Medway FC 52%.
nigthmasters - Medway FC 0:1

54e minuut.
Lazzarini is nu in balbezit. Saturni verovert de bal door een tackle van achteren. Saturni probeert naar een medespeler te passen. Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lazzarini kopt de bal weg. Daar is Klok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mac rent richting de bal. Klok onderschept slim de pass. Klok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mac is nu in balbezit. Klok rent richting de bal. Klok speelt de bal door. Llinfko rent richting de bal. Llinfko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nigthmasters - Medway FC 1:1

75e minuut.
Mac onderschept slim de pass. Mac geeft een lange en hoge pass. Daar is Botello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 31%, Medway FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nigthmasters - Medway FC 1:1