Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DCristo FC los chamos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Ribera onderschept slim de pass. Met opzet legt Noguera zijn tegenspeler op de grond. Ribera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ceciliano komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Moronta is nu in balbezit. Moronta geeft de bal voor. Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Meza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Navarro krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes met een sublieme pass. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz haalt uit met een fantastische trap. Loreto bokst de bal weg.

34e minuut.
Fuentes passt de bal met de wreef. Daar is Canorea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafraz onderschept slim de pass. Villafraz schiet op doel. Loreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Peñaranda speelt de bal door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes passt de bal in één keer door. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Brito speelt de bal door. Noguera rent richting de bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro geeft een hoge lob. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DCristo FC 49%, los chamos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DCristo FC - los chamos 0:0

60e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Ribera is nu in balbezit. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - los chamos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DCristo FC 49%, los chamos 51%.
DCristo FC - los chamos 0:1