Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Turpial Taparo FC
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


26e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Saenz speelt de bal door. Aguerreverre geeft een lange en hoge pass. Díez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turpial - Taparo FC 0:1

27e minuut.
Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo geeft een hoge lob. Peraza is nu in balbezit. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho schiet op doel. Roque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bolet onderschept slim de pass. Claverie geeft een lange en hoge pass. Peraza met een sublieme pass. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar schiet op doel. Aguerreverre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Larotonda is nu in balbezit. Echeto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serra. Echeto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Centeno met een snel genomen vrije trap. Peñaranda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez passt de bal met de wreef. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Turpial - Taparo FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turpial 50%, Taparo FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Turpial - Taparo FC 1:1

56e minuut.
Claverie kopt de bal weg. Klungelig pakt Sánchez de bal. Dolguetta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolguetta krijgt een gele kaart. Sánchez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bracho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turpial - Taparo FC 2:1

67e minuut.
Montezuma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencomo met een snelle inworp. Daar is Claverie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claverie geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turpial - Taparo FC 3:1

68e minuut.
Montezuma heeft problemen om de bal te vangen. Bracho is nu in balbezit. Daar is Dolguetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turpial 47%, Taparo FC 53%.
El Turpial - Taparo FC 3:1