Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUERREROS FV FC kl3fc
Valla Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.8 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Sosa speelt de bal door. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo speelt de bal door. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lupi probeert naar een medespeler te passen. Caldera rent richting de bal. Caldera probeert naar een medespeler te passen. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta begaat een overtreding. Landaeta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 62%, kl3fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUERREROS FV FC - kl3fc 0:0

51e minuut.
Gómez rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez. Gómez krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Meleán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meleán haalt uit met een fantastische trap. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Hidalgo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margiota met de inworp. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruiz de bal onder controle te krijgen. Pulido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melamed. Melamed krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. Ocando is nu in balbezit. Ocando geeft een hoge lob. Margiota rent richting de bal. Margiota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 54%, kl3fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUERREROS FV FC - kl3fc 0:0