Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastard Munchen Lanceros de Caracas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Ávila passt de bal met de wreef. Inciarte rent richting de bal. Inciarte heeft problemen om de bal te vangen. Inciarte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caridad de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastard Munchen - Lanceros de Caracas 0:1

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Campo trapt de bal weg van het doel. Caldera heeft problemen om de bal te vangen. Guadama is nu in balbezit. Guadama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cárdenas passt de bal in één keer door. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palenzuela. Atencio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Caldera geeft een hoge lob. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte verovert de bal door een tackle van achteren. Inciarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Guadama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadama passt de bal in één keer door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Maturén rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Campo met een sublieme pass. Klungelig pakt Guadama de bal. Cárdenas speelt de bal door. Inciarte rent richting de bal. Inciarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastard Munchen 67%, Lanceros de Caracas 33%.
Bastard Munchen - Lanceros de Caracas 0:1

66e minuut.
Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio speelt de bal door. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Palenzuela met de inworp. Gamargo rent richting de bal. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ocando trapt de bal weg. Faya kopt de bal weg. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte haalt uit met een fantastische trap. Di Campo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastard Munchen 38%, Lanceros de Caracas 62%.
Bastard Munchen - Lanceros de Caracas 0:1