Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valles del tuy. f.c. CITY THUNDER FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes onderschept slim de pass. Franco Reyes geeft een lange en hoge pass. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Olivera trapt de bal weg van het doel. Perez Greco kopt de bal weg. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Perez Greco speelt de bal door. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona is nu in balbezit. Morles onderschept slim de pass. Morles geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hezzel kan de bal niet met de borst controleren. Hezzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
valles del tuy. f.c. - CITY THUNDER FC 1:0

16e minuut.
Carrizo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
valles del tuy. f.c. - CITY THUNDER FC 2:0

25e minuut.
Perez Greco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
valles del tuy. f.c. - CITY THUNDER FC 2:1

37e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Ureña rent richting de bal. Perez Greco probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ureña rent richting de bal. Rojas is nu in balbezit. Franco Reyes rent richting de bal. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valles del tuy. f.c. 59%, CITY THUNDER FC 41%.
valles del tuy. f.c. - CITY THUNDER FC 2:1

49e minuut.
Morles speelt de bal door. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles is nu in balbezit. Hezzel verovert de bal door een tackle van achteren. Hezzel haalt uit met een fantastische trap. Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olivera met een harde bal richting middenveld. Vallenilla kopt de bal weg. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Duval probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Robles met de inworp. Guevara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Perez Greco rent richting de bal. Perez Greco met een sublieme pass. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel onderschept slim de pass. Hezzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Perez Greco geeft een hoge lob. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft een lange en hoge pass. Morles rent richting de bal. Morles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valles del tuy. f.c. 53%, CITY THUNDER FC 47%.
valles del tuy. f.c. - CITY THUNDER FC 2:1