Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Alianza Toni7
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera onderschept slim de pass. Rivera met een sublieme pass. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rivera speelt de bal door. Pabón is nu in balbezit. Pabón passt de bal met de wreef. Subirats rent richting de bal. Subirats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Galvis is nu in balbezit. Izaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Izaguirre passt de bal zonder na te denken. Subirats is nu in balbezit. Subirats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Alianza 54%, Toni7 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Alianza - Toni7 0:0

55e minuut.
Pabón geeft de bal voor. Savarino heeft problemen om de bal te vangen. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats haalt uit met een fantastische trap. Tortolero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Alianza - Toni7 1:0

73e minuut.
Di Campo is nu in balbezit. Di Campo haalt uit met een fantastische trap. Espinoza probeert de bal aan de voet te houden. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Anzola kopt de bal weg. Ettedgui heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Izaguirre is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ettedgui moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ettedgui kan niet meer verder spelen. Montezuma komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Castellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellin geeft een hoge lob. Di Campo kopt de bal weg. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Alianza 56%, Toni7 44%.
CD Alianza - Toni7 1:0